Sinds 1995 wordt het biologisch rundvlees vanaf de boerderij verkocht. De slachtkoeien gaan naar Slachthuis Zuidbroek, een modern en kleinschalig slachthuis dat voldoet aan de Skal-normen. Na het slachten hangt het vlees gedurende ca. 10 dagen te rijpen in een koelcel. Dit rijpen verhoogt de malsheid van het smakelijke vlees.

Het uitsnijden en verwerken tot producten gebeurt ook in Zuidbroek, evenals het inpakken, prijzen en invriezen van het vlees. De slagers zijn vakkundig en snijden met zorg de diverse soorten rundvlees uit. Van de achterbouten worden o.a. kogel- en haasbiefstuk, entrecôte, bieflappen, rosbief en ribeye gesneden. Om te stoven zijn er diverse soorten vlees zoals riblappen, magere stooflappen en sucadelappen. Er is schenkel en poulet om bouillon van te trekken. Vanzelfsprekend is er ook rundergehakt dat met opzet niet te fijn gemalen is zodat het een lekkere beet heeft. Verder worden er rollades, saucijzen, hamburgers, tartaar, rundervinken en rundershoarma  gemaakt.

Voor het maken van de producten worden biologische kruiden gebruikt.

De verpakkingen van de rundvleesproducten variëren van 200-500g en de producten zoals rundervinken en hamburgers zijn per 2 of 3 stuks verpakt.

Wij streven er naar u een zo ruim mogelijke keuze aan producten te bieden. Toch kan het voorkomen dat één of meerdere producten even uitverkocht zijn. Meestal is er één of twee weken later weer geslacht en is alles weer voorradig. Een alternatief nemen, kan nog wel eens verrassend lekker uitpakken.